Waarnemend intensivist op de Caribische eilanden

Functieomschrijving: 

BKV heeft een intensieve samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voor de inzet van medisch specialisten voor de IC-zorg op de Caribische eilanden.

JOUW NIEUWE BAAN
Via deze samenwerking is het mogelijk om op zzp-basis in 2021 tijdelijk te werken op een van de eilanden in het Caribisch gebied. We zijn op zoek naar intensivisten die in 2021 naar Aruba of Curaçao willen vliegen voor een waarneemperiode van bijvoorbeeld vier weken tussen februari en begin mei 2021.

Je wordt ingezet voor de reguliere zorg en indien noodzakelijk ga jij samen met het COVID-team zorg verlenen aan COVID-patiënten. Heb jij ruimte in je agenda om in februari, maart of april 2021 te starten bij op één van de Caribische eilanden?

JOUW NIEUWE WERKPLEK
Binnen dit project zal het Ministerie van VWS kijken op welk eiland de nood het hoogst is. De kans dit op Aruba of Curaçao zal zijn, is erg groot. Indien er grote behoefte ontstaat op één van de andere eilanden, dan kan jouw werklocatie wijzigen.

WAT BRENG JE MEE?
Jij …
- hebt een BIG-registratie als internist-intensivist of anesthesioloog-intensivist;
- bent in de periode februari tot en met april 2021 inzetbaar voor minimaal een maand (bij voorkeur langer);
- bent flexibel inzetbaar daar waar het nodig is.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Je wekt als zelfstandige, ongeveer 45 uur per week en krijgt een ruime all-in maandvergoeding. Benieuwd wat er verder voor jou wordt geregeld? Neem contact op met het Caribische team van BKV. In ieder geval mag je het volgende verwachten
- een retourticket;
- een bonus van 500 euro;
- huisvesting en een auto;
- begeleiding van sollicitatie tot het einde van jouw verblijf.

BEN JIJ DE ZORGPROFESSIONAL DIE WIJ ZOEKEN?
Al ruim 15 jaar bemiddelt BKV zorgprofessionals, artsen en medisch specialisten naar de Nederlands Caribische eilanden. Door onze ervaring, jaarlijkse bezoeken aan de eilanden, onze collega Linda op Bonaire en onze emigratiecoach op Aruba weten wij precies wat er speelt. Ons Caribische team informeert, ondersteunt en voorziet jou van alle informatie over het wonen, werken en leven in het Caribisch gebied. En ook brengen wij jou graag in contact met professionals die eerder de uitdaging zijn aangegaan of die momenteel op het eiland wonen en werken. Het is niet zomaar een stap en daarom bieden wij jou de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt.

Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Consultant Healthcare Lizeke de Clerck via +31 888 – 22 55 88 of mobiel +31 6 - 20 31 17 23 of per mail via lizeke@bkv.jobs.

Ingang vacature: 
vrijdag 11 december 2020
Aantal FTE: 
1.00
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
woensdag 20 januari 2021
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
https://bkv.jobs/nl/vacatures/medisch-specialist/waarnemend-intensivist-op-de-caribische-eilanden-oranjestad/sollicitatie-start#Solliciteren
E-mail: 
lizeke@bkv.jobs
IC/Ziekenhuis: 
Dr. Horacio E. Oduber Hospital
Functie: 
intensivist
Telefoonnummer: 
+31 6 - 20 31 17 23