Vacature anesthesioloog-intensivist

Functieomschrijving: 

Het Amphia Ziekenhuis is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Als STZ ziekenhuis loopt het Amphia ziekenhuis voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. De hoofdlocatie Molengracht in Breda is een modern nieuw ziekenhuis, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken.

Het medisch specialistisch bedrijf – Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia biedt toegankelijke, efficiënte en veilige basis-, specialistische en topklinische zorg van hoogwaardige kwaliteit, georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Naast patiëntenzorg wordt veel aandacht geschonken aan onderwijs, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek.

De vakgroep Anesthesiologie is voor uitbreiding van de vakgroep per direct op zoek naar:

Anesthesioloog-Intensivist 0.8-1.0 FTE (chef de clinique)

De vakgroep Anesthesiologie
De vakgroep Anesthesiologie, Intensive Care en Pijnbestrijding bestaat uit 29 anesthesiologen en 2 internist-intensivisten. De anesthesiologen zijn werkzaam in alle deelgebieden van het vak. Binnen de vakgroep anesthesiologie zijn er 4 aandachtsgebieden: algemene anesthesiologie, cardioanesthesiologie, pijnbestrijding en Intensive Care.
Sinds eind 2019 beschikt het Amphia ziekenhuis over een nieuwe Intensive Care en nieuwe operatiekamers in het nieuwbouwcomplex in Breda. De Intensive Care beschikt over 30 beademde IC-bedden waarvan er regulier 24 geopend zijn. Jaarlijks worden er meer dan 2500 patiënten behandeld. De IC-werkzaamheden worden als hoofdbehandelaar verricht door de anesthesioloog-intensivisten, de internist-intensivisten en een longarts-intensivist. De voorwacht wordt verricht door arts-assistenten in opleiding tot internist, cardiologie, longgeneeskunde en chirurgie en arts-assistenten niet in opleiding. Het operatiecomplex bestaat uit 24 operatiekamers. Speerpunten in de perioperatieve zorg zijn cardiale, long en oncologische chirurgie. Daarnaast is er een grote orthopedische praktijk. Op de Intensive Care is er de mogelijkheid tot ECMO en NAVA. Management en onderwijs zijn een essentieel onderdeel van ons takenpakket.

Uw Profiel
U bent een enthousiaste en gedreven collega met goede contactuele eigenschappen om in een breed team te functioneren en heeft de vaardigheden om de algemene anesthesiologie en intensive care in de volle breedte uit te kunnen oefenen. U bent (binnenkort) geregistreerd als anesthesioloog-intensivist. U heeft de ambitie om werkzaamheden op de Intensive Care en de operatiekamers te combineren. De duur van de aanstelling is aanvankelijk voor een jaar.

Ons aanbod
U komt in loondienst van het MSB-A. Het betreft een functie voor een jaar met mogelijke verlening tot maximaal 3 jaar. Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling..

Ingang vacature: 
maandag 26 april 2021
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
dinsdag 1 juni 2021
Inlichtingen bij: 
dhr. S. Boeckx, anesthesioloog en voorzitter van de vakgroep, (076) 595 1523, dhr. T.C.D Rettig, anesthesioloog-intensivist (076) 595 5637, mevr. S.I.M. van Zijll Langhout-Kokke, anesthesioloog-intensivist (076) 595 5244.
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
secretariaat MSB-A, t.a.v. dr. R. Wagenmakers MBA, voorzitter Bestuur MSB-A of per e-mail aan msba-secretariaat@amphia.nl.
E-mail: 
msba-secretariaat@amphia.nl.
IC/Ziekenhuis: 
Amphia Ziekenhuis Breda
Functie: 
Chef de clinique