Twee intensivisten (2x 0,8 FTE)

Functieomschrijving: 

Bij HMC werken onze intensivisten binnen een grote en drukke Intensive Care (IC) organisatie. Graag nodigen wij ambitieuze intensivisten uit om kennis te maken met ons team. Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste, allround intensivisten (0,8 fte) die hun steentje willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze IC.

Wat ga je doen?
De IC organisatie van HMC is verdeeld over twee locaties (HMC Westeinde en HMC Antoniushove). Vrijwel het gehele palet aan IC geneeskunde wordt bestreken. Veel patiënten worden opgenomen via onze drukke SEH op locatie HMC Westeinde, waarbij we een supra-regionale functie hebben voor traumazorg en neurologische / neurochirurgische zorg. Op locatie HMC Antoniushove wordt uitgebreide oncologische zorg geleverd. In totaal zijn er 22 operationele IC-bedden en op beide locaties zijn 24/7 arts-assistenten IC aanwezig.

Als intensivist werk je op beide IC-locaties. Je participeert daarnaast in de opvang en behandeling van alle vitaal bedreigde patiënten op de verpleegafdelingen en op de SEH. Naast de patiëntenzorg speel je een belangrijke rol bij de opleiding van arts-assistenten, verpleegkundigen en practioners en lever je een substantiële bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek.

Wat vragen wij van jou?

• Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste, allround intensivisten (0,8 fte) die hun steentje willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze IC organisatie.
• Eén van beide nieuwe collega’s heeft aantoonbare ervaring en interesse in ICT-systemen ter ondersteuning van de zorg op de IC en ziekenhuisbreed. Van deze collega verwachten we een proactieve houding t.a.v. nieuwe ontwikkelingen en bereidheid tot het opdoen van aanvullende kennis op het gebied van ICT.
• De andere nieuwe collega heeft aantoonbare ervaring en interesse in de acute zorg in het algemeen en de traumazorg in het bijzonder. Deze collega is o.b.v. kennis en vaardigheden complementair aan het huidige team en vergroot door zijn/haar moederspecialisme de diversiteit binnen onze groep.
• Van beide collega’s verwachten we vanzelfsprekend uitstekende communicatieve vaardigheden, collegialiteit en flexibiliteit, evenals een actieve bijdrage aan onderwijs, opleiding en wetenschap.

Medisch specialisten binnen HMC werken met patiënten, goederen, geld en/of vertrouwelijke gegevens. Daarom vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een gunstige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat bieden wij jou?

• In eerste instantie een aanstelling voor een half jaar (0,8 fte), na gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet naar onbepaalde tijd.
• Het salaris is conform Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS) en afhankelijk van kennis en ervaring.

Ingang vacature: 
dinsdag 2 juni 2020
Aantal FTE: 
0.80
Aanstelling: 
Vast
Uiterlijk reageren op vacature: 
vrijdag 19 juni 2020
Inlichtingen bij: 
Ron Peters
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
https://www.werkenbijhmczorg.nl/vacatures/vacature/sollicitatie/intensivist
E-mail: 
r.peters@haaglandenmc.nl
IC/Ziekenhuis: 
Haaglanden Medisch Centrum
Functie: 
intensivist
Duur aanstelling: 
6 maanden
Telefoonnummer: 
088-9792119