Twee intensivisten

Vacaturenummer: 
2021.322
Functieomschrijving: 

De zorgeenheid Intensive Care (IC) is op zoek naar twee intensivisten (0,8-1,0 Fte) voor bepaalde tijd, met uitzicht op vaste aanstelling.

Als intensivist:
• Draag je zorg voor de opvang, diagnostiek en behandeling van acuut vitaal bedreigde patiënten op de locaties Elisabeth en TweeSteden van het ETZ, zowel op als buiten de IC afdeling.
• Werk je samen met een team van intensivisten, arts-assistenten, physician assistants, nurse practitioners, verpleegkundig specialisten en HC/IC-verpleegkundigen
• Participeer je in wetenschappelijk onderzoek en onderwijs zowel binnen als buiten de intensive care.
Het ETZ is een level 1 traumacentrum en behoort tot de grootste centra op het gebied van neurochirurgie, longchirurgie en GE- chirurgie en kent bovenregionale functies voor o.a. de interventieradiologie, HIV-zorg, dialyse en hoofd-hals oncologie. De zorgeenheid Intensive Care bestaat uit 1 IC en 1 HC locatie. De Locatie Elisabeth telt 2 units met in totaal 16 beademingsbedden en 1 unit met 10 bedden zonder beademing. Locatie TweeSteden is recent omgebouwd tot HC opvang met 2 bedden. De IC heeft op beide locaties een groot aantal neventaken, zoals reanimatie/SIT en participatie in het traumateam. De staf is opgebouwd uit internist-intensivisten, anesthesioloog-intensivisten, chirurg-intensivisten en een neuroloog-intensivist. Op beide locaties zijn 24/7 arts-assistenten aanwezig in ploegendienst. De groep bestaat deels uit assistenten interne, heelkunde en SEH.
De IC van het ETZ is een ambitieuze, hoogwaardige IC in beweging, met als primaire focus de kwaliteit van overleving. Wij zien de IC daarin als een afdeling overstijgende functie. We hebben de ambitie en mogelijkheden om de komende jaren diverse structurele veranderingen door te voeren om hier verder invulling aan te geven. Wetenschappelijk onderzoek en kwaliteitsbeleid zijn hier onderdeel van.

Jouw profiel
• Je past goed binnen het huidige team.
• Je bent teamspeler met goede communicatieve eigenschappen naar alle disciplines op en buiten de IC.
• Je hebt een patiëntgerichte, integere, en kwaliteitsgerichte werkhouding.
• Een doorzetter met een positieve instelling.
• Goede flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een steeds veranderende omgeving.

Wij bieden
• een stimulerende en dynamische werkomgeving met korte lijnen en met een hoog volume, bovenregionale patiëntenpopulatie;
• een innoverende IC op het gebied van patiëntenzorg;
• een aanstelling voor 0,8 -1,0 Fte;
• vergoeding volgens AMS, plus geldende toeslagen.

Ingang vacature: 
maandag 1 november 2021
Aantal FTE: 
1.00
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
vrijdag 8 oktober 2021
Inlichtingen bij: 
de heer drs. R. Wilting, intensivist
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
de heer prof. dr. H.J.J.M. Berden Raad van Bestuur Postbus 90151 5000 LC in Tilburg
E-mail: 
RVB@etz.nl
IC/Ziekenhuis: 
Elisabeth Twee steden (ETZ)
Functie: 
Chef de clinique
Telefoonnummer: 
013-2213808