Tijdelijk werk voor intensivist op detacheringsbasis in Caribisch gebied

Functieomschrijving: 

In de maanden februari, maart, april en het begin van de maand mei 2021 is er op de Caribische eilanden, waaronder Aruba en Curaçao, behoefte aan waarnemend intensivisten die bijvoorbeeld vier weken (of langer) inzetbaar zijn.

JOUW NIEUWE BAAN
Je wordt ingezet voor de reguliere zorg op de Intensive Care. Als het nodig is, ga jij je samen met het COVID-team richten op COVID-patiënten. Vlieg jij in 2021 op een vliegtuig naar bijvoorbeeld Aruba of Curaçao? Wat de duur van je inzet daar betreft is er veel mogelijk.

Kun je vier aaneengesloten weken ingezet worden? Of ga je graag in februari én in april nog eens? Maak jouw belangstelling en beschikbaarheid kenbaar. We bekijken vervolgens samen wat er geregeld kan worden.

Binnen dit project zal het Ministerie van VWS kijken op welk eiland de nood het hoogst is. De kans dit op Aruba of Curaçao zal zijn, is erg groot. Indien er grote behoefte ontstaat op één van de andere eilanden, dan kan jouw werklocatie dus wijzigen.

WAT BRENG JE MEE?
Jij hebt een BIG-registratie als intensivist en bent in de periode februari tot en met april 2021 inzetbaar voor minimaal vier weken (bij voorkeur langer).

ARBEIDSVOORWAARDEN
Alles wordt door BKV met veel zorg voor jou geregeld. De ziekenhuizen hanteren een 45-urige werkweek. Je werkt op detacheringsbasis waarbij de cao ziekenhuizen van Nederland wordt gevolgd. Daarnaast krijg je per gewerkte maand een mooie bonus. Benieuwd wat er verder voor jou wordt geregeld? Neem contact op met het Caribische team van BKV.

In ieder geval:
- een retourticket;
- een bonus van 500 euro;
- huisvesting en een auto;
- begeleiding van sollicitatie tot het einde van jouw verblijf door het Caribische team.

BEN JIJ DE ZORGPROFESSIONAL DIE WIJ ZOEKEN?
Al ruim 15 jaar bemiddelt BKV zorgprofessionals, artsen en medisch specialisten naar de Nederlands Caribische eilanden. Door onze ervaring, jaarlijkse bezoeken aan de eilanden, onze collega Linda op Bonaire en onze emigratiecoach op Aruba weten wij precies wat er speelt. Ons Caribische team informeert, ondersteunt en voorziet jou van alle informatie over het wonen, werken en leven in het Caribisch gebied. En ook brengen wij jou graag in contact met professionals die eerder de uitdaging zijn aangegaan of die momenteel op het eiland wonen en werken. Het is niet zomaar een stap en daarom bieden wij jou de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt.

Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Consultant Healthcare Lizeke de Clerck via +31 888 – 22 55 88 of mobiel +31 6 - 20 31 17 23 of per mail via lizeke@bkv.jobs.

Ingang vacature: 
vrijdag 11 december 2020
Aantal FTE: 
1.00
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
vrijdag 29 januari 2021
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
https://bkv.jobs/nl/vacatures/medisch-specialist/tijdelijk-werk-voor-intensivist-op-detacheringsbasis-in-caribisch-gebied-oranjestad/sollicitatie-start#Solliciteren
E-mail: 
lizeke@bkv.jobs
IC/Ziekenhuis: 
Dr. Horacio E. Oduber Hospital
Functie: 
intensivist
Telefoonnummer: 
+31 6 - 20 31 17 23