NVIC abstracts en case reports en NVIC proefschrift Award

woensdag 1 december 2021

NVIC abstracts en case reports en NVIC proefschrift Award

NVIC abstracts en case reports

De Intensivistendagen 2022 bieden weer de gelegenheid om origineel Nederlands wetenschappelijk werk aan de orde te laten komen. Dien een abstract in van uw eigen werk en stimuleer ook de leden van uw onderzoeksgroep om de (voorlopige) resultaten van hun werk op deze dagen te komen presenteren. 

De abstracts worden beoordeeld door de NVIC congrescommissie. Het abstract kan worden geaccepteerd voor mondelinge presentatie of als (digitale) poster. Case reports komen alleen in aanmerking voor een (digitale) poster presentatie. De 3 beste abstracts en posters worden beloond met een prijs, bestaand uit een certificaat en een geldbedrag. 

De deadline voor het indienen van uw abstract of case report is zondag 12 december 2021, 23.59 uur.

De abstracts/case reports kunnen alleen via de online abstract module worden ingediend.

 

NVIC proefschrift Award

Alle NVIC leden worden van harte uitgenodigd hun proefschrift in te dienen om mee te dingen naar de NVIC proefschrift Award.

Alle proefschriften die gepubliceerd zijn in 2021 en relevant zijn voor intensive-care-geneeskunde mogen worden ingestuurd. Om in aanmerking te komen dient u lid te zijn van de NVIC en voor zondag 12 december, 23.59 uur een digitale versie van het proefschrift aan het NVIC secretariaat toe te sturen.