Martiniziekenhuis Groningen zoekt twee Intensivisten

Functieomschrijving: 

Martini Ziekenhuis Groningen zoekt wegens naderende pensionering ter vervanging twee enthousiaste nieuwe collega’s

Twee Intensivisten (1.9fte)

De afdeling

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met een Intensive Care , met achttien bedden, inclusief de Intensive Care-bedden van het Brandwondencentrum.

Onze afdeling is een gemengd medische en chirurgische Intensive Care met vrijwel alle faciliteiten. Wij hebben een regiofunctie voor Vaatchirurgie, Longchirurgie, en Neurochirurgie en een landelijke functie voor brandwonden . Gemiddeld hebben we 960 opnames met 4800 behandeldagen per jaar.
Deze zomer wordt een nieuwbouw op de IC geopend die voldoet aan de eisen voor de IC-zorg in de komende jaren.

Het team
De IC-werkzaamheden worden door 10 intensivisten als hoofdbehandelaar verricht, samen met een team van 10 arts-assistenten ( AIOS/ANIOS) en 72 fte verpleegkundigen.
De vakgroep zorgt voor de directe patientenzorg ,de reanimaties en SIT oproepen in het ziekenhuis. Daarnaast nemen ze actief deel aan de opleiding van arts-assistenten en aan wetenschappelijk onderzoek. Tevens leveren de intensivisten een grote bijdrage aan ziekenhuisbrede en landelijke commissies en besturen.
De vakgroep bestaat uit een divers pallet van anesthesiologen, internisten en longartsen.
Wij zijn op zoek naar een collega met:
Een afgeronde opleiding tot intensivist
Passie voor het vak
Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
Een pro-actieve houding
Aantoonbare affiniteit met wetenschap of ICT
Wij bieden:
Allround werkzaamheden op een nieuwe toekomstgerichte 18-beds IC en brandwonden IC
Arbeidsvoorwaarden en salaris conform AMS
Ruimte voor ontwikkeling op diverse gebieden naast de directe patientenzorg

Inlichtingen
Meer informatie vindt je op www.martiniziekenhuis.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de dienstdoende intensivist, tel. (050) 524 7602.

Belangstelling?
Je sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl.
Graag ontvangen wij je brief en CV uiterlijk 4 Juli a.s.
Samen voor de beste zorg! 
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Ingang vacature: 
vrijdag 18 juni 2021
Uiterlijk reageren op vacature: 
zondag 4 juli 2021
IC/Ziekenhuis: 
Martini Ziekenhuis
Functie: 
intensivist