Internist-Oncoloog ziekenhuis Aruba

Functieomschrijving: 

Wil jij graag werken als (waarnemend) internist-oncoloog in een ziekenhuis op het eiland Aruba? Doe deze mooie ervaring op!

JOUW NIEUWE BAAN
Als oncoloog ga je aan de slag in het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal. Dit ziekenhuis biedt zorg aan zowel eilandbewoners als toeristen. Je zult het vak in de volle breedte uitvoeren zoals onder andere het behandelen van patiënten op de (poli)kliniek en het zorg geven binnen de klinische setting.

Naast werkzaamheden op de polikliniek geef je supervisie aan de ANIOS over de patiënten in de kliniek. Je neemt deel aan de wekelijkse oncologiebesprekingen met de andere vakgroepen en de maandelijkse oncologiecommissie. Tevens neem je deel aan de NIV-geaccriteerde vakgroep ' Interne Geneeskunde'.

Je werkt in een enthousiast team van specialisten die zich inzetten om kwalitatief goede oncologische zorg te leveren. De Nederlandse richtlijnen worden gevolgd en er is onder andere immuuntherapie en doelgerichte behandelingen beschikbaar.

Er is een fijne werksfeer en er wordt voortdurend naar verbetering van de zorg gestreefd. Jouw input is waardevol. Er is een goede samenwerking met het hospice, dat in 2018 zijn deuren heeft geopend. Sinds april 2020 is het radiotherapiecentrum op Aruba in gebruik genomen.

JOUW NIEUWE WERKPLEK
Het Dr. Horacio E. Oduber Hospital (HOH) op Aruba is een algemeen ziekenhuis en verzorgt de gehele populatie van Aruba, bestaande uit ongeveer 120.000 mensen. Het ziekenhuis telt circa 800 medewerkers en biedt twintig verschillende specialismen. Daarnaast bezoeken dagelijks 15.000 toeristen het eiland, die voor ziekenhuiszorg aangewezen zijn op dit ziekenhuis. Het ziekenhuis beschikt over 320 bedden. De patiëntenpopulatie is zeer divers. Meer dan tien nationaliteiten zijn vertegenwoordigd. Op dit moment wordt het huidige gebouw uitgebreid en gemoderniseerd.

WAT BRENG JE MEE?
Allereerst neem je een goede dosis enthousiasme mee, ben je flexibel en beschik je als oncoloog over de juiste diploma’s. Je bent BIG- en RGS-geregistreerd Internist met oncologie-ervaring / kandidaten. Je beschikt over enkele jaren ervaring. Deze ervaring gebruik je vervolgens om vorm te geven aan de vakgroep oncologie. Je hebt affiniteit met andere culturen en je beschikt over goede beheersing van de Engelse taal en spreekt bij voorkeur Spaans en/of Papiaments.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid. Het betreft een functie van 45 uur per week en je ontvangt daarbij een vaste aanstelling. Het is mogelijk om eerst als oncoloog te waarnemen, zodat je kunt ervaren hoe het werken op Aruba is. Bij voorkeur start je zo snel mogelijk, precieze data wordt in overleg met jou bepaald. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor zowel accommodatie als een huurauto voor je eerste maand na aankomst op het eiland.

Wanneer jouw inzet op Aruba langer dan dertig dagen is, moet er een werkvergunning voor jou worden aangevraagd. Dit proces heeft een tijdsbestek van ongeveer drie maanden, dus maak je wensen tijdig kenbaar. Uiteraard sta je hier niet alleen voor, wij zorgen er samen met het ziekenhuis voor dat dit geregeld wordt. Hiermee stopt onze hulp niet, wij begeleiden jou van begin tot het eind, het principe van samen uit, samen thuis. Op het eiland is onze emigratiecoach voor jou beschikbaar, wanneer je daar behoefte aan hebt. Samen met jou willen we er zorg voor dragen dat je een ervaring krijgt die je nooit meer gaat vergeten!

BEN JIJ DE ZORGPROFESSIONAL DIE WIJ ZOEKEN?
Door jaren ervaring in de bemiddeling van zorgprofessionals en onze bezoeken naar de Caribische eilanden, weten wij wat er speelt. Ons Caribische team informeert, ondersteunt en voorziet je van alle informatie over het wonen, werken en leven op de eilanden. Naast dat wij in Nederland ons kantoor hebben, woont onze collega Linda op Bonaire en hebben wij op Aruba een emigratiecoach, Lenny. Je gaat een onvergetelijke uitdaging aan met hulp van ons! Het is niet zomaar een stap en wij bieden jou graag de ondersteuning zodat je dit niet alleen hoeft te ondernemen.

De medische voorzieningen op dit eiland zijn goed. Naast een modern en nieuw ziekenhuis in Oranjestad en een medisch centrum in San Nicolas, zijn vrijwel alle facetten van de gezondheidszorg vertegenwoordigd op het Caribische eiland. Heb je interesse in deze of één van de andere vacatures op Aruba? Dan kan je bij ons meer informatie opvragen. Solliciteren kan op de traditionele manier, wil je liever laagdrempelig even kennismaken met ons? Kom dan gerust langs voor een kopje koffie. Zo kun je je motivatie gelijk toelichten in een informele setting.

In het hart van de zuidelijke Caraïben ligt Aruba, buiten de orkaanzone. Het eiland heeft een oppervlakte van 180 vierkante kilometer met ongeveer honderdtwintigduizend inwoners. Nederlands en Papiaments zijn de twee officiële talen, maar door de mix van bevolkingsgroepen zijn Engels en Spaans ook veel gehoord. Op Aruba is de gemiddelde temperatuur 28°C en is het vrijwel altijd zonnig.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Voor uitgebreide informatie neem je contact op met Consultant Healthcare Lizeke de Clerck via + 31 888 – 22 55 88 of mobiel + 31 6 – 20 31 17 23 of per mail via lizeke@bkv.jobs

Ingang vacature: 
vrijdag 11 december 2020
Aantal FTE: 
1.00
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
zaterdag 23 januari 2021
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
https://bkv.jobs/nl/vacatures/medisch-specialist/internist-oncoloog-ziekenhuis-aruba--oranjestad/sollicitatie-start#Solliciteren
E-mail: 
lizeke@bkv.jobs
IC/Ziekenhuis: 
Dr. Horacio E. Oduber Hospital
Functie: 
Internist-intensivist
Telefoonnummer: 
+31 6 - 20 31 17 23