Internist-Intensivist

Functieomschrijving: 

Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Amstelland (MSB Amstelland) zoekt in verband met de pensionering van één van onze intensivisten per 1 januari 2022 een

Internist-Intensivist (0,75 FTE)

Ons team bestaat uit vijf jonge intensivisten, behorend tot de vakgroep Interne Geneeskunde/MDL. We zoeken een pragmatisch ingestelde enthousiaste internist-intensivist, die werkzaamheden uitvoert als intensivist en als algemeen internist.
Elke werkdag is anders en bestaat uit IC zorg (waarbij inbegrepen het SIT team, reanimatieteam en de acute opvang op de SEH), de supervisie klinische afdelingen Interne Geneeskunde en poliklinische zorg.
De IC, welke tezamen met de CCU negen bedden heeft, is een goed geoutilleerde basis IC, waarbij we de beschikking hebben over echografie, CVVH, en PiCCO. Wij behandelen alle patiënten categorieën met uitzondering van de cardio- en neurochirurgie. Op de Intensive Care zijn geen arts assistenten werkzaam, verrichtingen worden door de intensivisten zelf verricht.
De Intensive Care participeert in een regionaal samenwerkingsverband met het Amsterdam UMC als tertiair centrum.

De functie
De nieuw aan te stellen collega zal initieel werkzaam zijn voor 0,75 FTE, waarbij gewerkt wordt in vrije vestiging met een inverdienregeling.

Wij vragen
De laatste jaren is het aantal intensivisten uitgebreid van drie naar vijf met het doel de IC verder te professionaliseren en uit te breiden. Wij verwachten groei van het ziekenhuis door zorgherschikking in samenwerking met de omliggende ziekenhuizen. Vind jij het leuk om weer breed met je vak bezig te zijn, heb je twee rechter handen en een gezonde dosis humor? Dan nodigen we je uit te reageren.
Participatie in ziekenhuis- en stafactiviteiten stellen we op prijs. Ook collega's in de laatste fase van hun opleiding worden uitgenodigd te solliciteren.

Ingang vacature: 
zaterdag 1 januari 2022
Aantal FTE: 
0.75
Aanstelling: 
Vast
Uiterlijk reageren op vacature: 
zondag 1 augustus 2021
Inlichtingen bij: 
Nadere informatie wordt u graag verstrekt door één van de intensivisten (Michel Barnas, Saheed Khan, Mirjam Kop en/of Timo Roeleveld) te bereiken via de receptie van Ziekenhuis Amstelland 020-7557000.
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
Uw schriftelijke sollicitatie met volledig curriculum vitae en vermelding van referenties kunt u voor 1 augustus 2021 richten aan: Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Amstelland, t.a.v. mw. W.de Boer, managementassistent, Laan van de Helende Meesters 8, 1186 AM Amstelveen of via wiboe@zha.nl
E-mail: 
w.deboer@zha.nl
IC/Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Amstelland
Functie: 
Internist-intensivist
Telefoonnummer: 
020-7557000