Intensivist

Functieomschrijving: 

Voor de Intensive Care van het Spaarne Gasthuis zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven intensivist. We leveren IC zorg op 2 locaties (Haarlem en Hoofddorp), waar we bijna 2000 patiënten per jaar op de IC behandelen.
De afdeling heeft 150 medewerkers, waaronder een sluitende voorwacht arts-assistenten voor beide locaties en 12 intensivisten (10 FTE). Onze afdeling is in Nederland de bakermat van Family Centered Intensive Care. Alle reguliere faciliteiten voor IC geneeskunde zijn aanwezig, zoals invasieve en non invasieve beademing; cardiac output meting, SDD, echografie en CVVH.

Je komt te werken:
- in een dienstrooster met diensten op 2 locaties naar rato met de andere collega’s
- met een enthousiast en positief ingesteld team waar de sfeer informeel en laagdrempelig is
- FTE in overleg, liefst 0,8 of 1,0 FTE

Je hebt net als ons de ambitie om topzorg te leveren met de menselijke maat, in een van de grotere STZ-ziekenhuizen van Nederland. Het salaris is conform AMS, het dienstverband is aanvankelijk voor een half jaar en al naar gelang de ontwikkelingen in het zorglandschap en formatie langer.

Voor vragen kan je bellen met Latifa Schilpzand, zorgmanager, op 023-5249387, of met Ben Vermin, intensivist en medisch manager, op 023-5343987 of per mail naar bvermin@spaarnegasthuis.nl.

Ingang vacature: 
dinsdag 6 oktober 2020
Aantal FTE: 
1.00
IC/Ziekenhuis: 
Spaarne Gasthuis
Functie: 
intensivist