Intensivist

Functieomschrijving: 

Wat ga je doen?
Als intensivist verzorg je de dagelijkse medische zorg op onze Intensive Care. Je participeert zo nodig in het begeleid spoedtransport en je verricht de consulten in de kliniek voor onze IC. Dagelijks vindt er MDO plaats met aanwezigheid van een verpleegkundige, arts-microbioloog, apotheker, longarts, internist en chirurg. Hiernaast lever je een actieve bijdrage aan het vakgroep overleg. Binnen ons ziekenhuis kennen wij een laagdrempelige consultatie van patiënten casussen en is er een goed functionerend regionaal netwerk.

De medische verantwoordelijkheid voor de Intensive Care ligt bij de vakgroep Intensivisten. Deze bestaat uit 8 intensivisten, die samen 5.2 FTE invullen. Onze intensivisten werken in een multidisciplinaire vakgroep; er zijn vijf anesthesioloog-intensivisten, een chirurg-intensivist, een internist-intensivist en een longarts-intensivist.

De intensivisten zijn 7 dagen per week overdag aanwezig en in de avond- en nachturen bereikbaar. De afdelingen IC, CCU en SEH afdelingen vallen organisatorisch onder dezelfde leidinggevende.

De IC afdeling heeft acht bedden en is een ambitieuze, multidisciplinaire, algemene IC waar 25 FTE IC verpleegkundigen werkzaam is. Wij hebben binnen onze IC afdeling de beschikking over moderne apparatuur, onder andere voor acht invasieve beademingen, non-invasieve beademing en twee CVVH-dialyseapparaten. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een plan van eisen voor de bouw van een nieuwe IC van 10 bedden.

Wij maken gebruik van het patiënt-datamanagementsysteem van EPIC. De IC neemt deel in de NICE-registratie. Wij participeren in het IC netwerk Midden, met deelname aan regionale refereeravonden.

Ons ziekenhuis kenmerkt zich door korte lijnen, een loyale en collegiale opstelling en hechte samenwerking. Hierin vinden wij het belangrijk om persoonlijke zorg te kunnen bieden aan al onze patiënten.

Voor deze functie hebben we ruimte voor een collega voor minimaal 27 uur per week en maximaal 36 uur per week.

Wat bieden wij jou?
Een jaarcontract met de intentie, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Harderwijk.

De salariëring van een intensivist is conform afspraken AMS.

Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.

Wat vragen wij van jou?
Binnen de EU geregistreerd als intensivist.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Een BIG registratie en een inschrijving in het medisch specialistenregister van de MSRC.

Fellows die de opleiding binnenkort afronden en die voor aanvang van het dienstverband aan de voorwaarden voor GIC certificatie voldoen, worden eveneens uitgenodigd te reageren.

Je zorgt voor een enthousiaste inbreng bij het maken van de plannen voor een nieuwe IC.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan via onze website www.werkenbijstjansdal.nl
Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan Frits van der Velde, zorgmanager. Wil je liever eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Raoul Sie, anesthesioloog - intensivist, via telefoonnummer 0341 - 46 36 87 of met Frits van der Velde, zorgmanager acute zorg via telefoonnummer 0341- 46 37 04.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure.

Ingang vacature: 
donderdag 10 december 2020
Uiterlijk reageren op vacature: 
donderdag 31 december 2020
IC/Ziekenhuis: 
Ziekenhuis st. Jansdal
Functie: 
intensivist