Flevoziekenhuis zoekt 2 intensivisten (0,8-1FTE)

Functieomschrijving: 

In teamverband de IC-zorg in Flevoland continu verbeteren?

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. Meer weten? Kijk op: www.flevoziekenhuis.nl.

Het Flevoziekenhuis kent een gedecentraliseerd besturingsmodel waarin medische- en medisch ondersteunende specialismen zijn georganiseerd in Eenheden Verantwoord Resultaat (EVR).

Binnen de EVR Intensive Care (IC) zijn er twee vacatures voor:

Intensivist. 0,8-1,0 FTE

De afdeling:

De afdeling Intensive Care beschikt over 8 eenpersoons- gesluisde isolatieboxen en 6 eenpersoons IC boxen, allen met invasieve beademingsfaciliteiten. Onze patiëntenpopulatie bestaat voornamelijk uit niet-chirurgische patiënten en daarnaast, voor een kleiner deel, uit postoperatieve patiënten van de heelkunde.

Actueel wordt het team CRM geschoold, als onderdeel van een team-brede heroriëntatie op de toekomstige IC zorg van het ziekenhuis en in de regio. De EVR IC richt zich komend jaar op verdere kwaliteitsverbetering, slimme capaciteitsbenutting van de bedden, optimaliseren van de IC inclusief de verpleegkundige bezetting en verstevigen van de regionale samenwerkingsverbanden.

Het IC team en de vakgroep

De vakgroep bestaat momenteel uit 5 internist-intensivisten en 1 anesthesioloog-intensivist die samenwerken in een 7x 24 uur continurooster. Conform de richtlijnen dragen zij het hoofdbehandelaarschap van de patiënten op de IC. Zij vormen het IC team samen met 6 arts assistenten, circa 28 IC verpleegkundigen en student IC verpleegkundigen, de afdelingsassistenten, het secretariaat en de IC leiding.

Het profiel:

Functie-inhoud

Het leveren van hoogwaardige patiëntenzorg in IC teamverband op de afdeling Intensive Care;
Een actieve bijdrage leveren aan het onderwijs voor arts-assistenten en IC-verpleegkundigen;
Een actieve deelname in één of meer IC-themagroepen met de IC verpleegkundigen, met thema’s als beademing, CVVH, circulatie, medicatie, onderwijs, kwaliteit & veiligheid, hygiëne, medische apparatuur;
Een actieve betrokkenheid bij de ontwikkeling en implementatie van afdelings- en ziekenhuisbeleid en van het integrale IC jaarplan.

Wij vragen:

Een afgeronde opleiding en registratie als intensivist; Gezien de samenstelling van het team gaat hierbij de voorkeur uit naar een anesthesioloog-intensivist of een chirurg-intensivist;
Een visie op (regionale) samenwerking in de IC zorg;
Enthousiaste gedrevenheid en verbindend vermogen binnen het IC team
Uitstekende communicatieve- en organisatorische vaardigheden;
Eigentijds (medisch) leiderschap en zelfstandig werkend in een multidisciplinaire context;
Bij voorkeur bekend met de CRM methode;
Flexibiliteit en stressbestendigheid;
Zelf-reflecterend vermogen.

Wij bieden:

Onze Intensive Care biedt een interessante en veelzijdige functie op een dynamische afdeling waarbij u samen met een enthousiast team de kwaliteit van zorg op een nog hoger peil kunt brengen. U bent lid van de vakgroep en wordt volwaardig lid van de Medische Staf.

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen het Flevoziekenhuis is daarna een vaste aanstelling mogelijk bespreekbaar.

De procedure:

De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

Gesprek met de vakgroep;
Gesprek met collega medisch specialisten;
Assessment;
Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR.

Belangstelling?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw drs. L. Jewbali, intensivist-cardioloog en EVR-voorzitter a.i., bereikbaar op 06-81 234 121.

Solliciteren?

Wij zien uw brief en CV graag voor 23 juni tegemoet via onze website: http://www.flevoziekenhuis.nl/werken-en-leren onder vermelding van vacaturenummer 2021-108

De planning van de gesprekken is als volgt:

Gesprekken met de vakgroep; donderdag 1 juli 2021
Gesprekken met collega medisch specialisten; donderdag 8 juli 2021
Assessment; nader te bepalen
Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR; nader te bepalen

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Door het versturen van het sollicitatieformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

U heeft ook rechten ten aanzien van uw gegevens. Graag verwijzen wij u naar het privacy statement.

Ingang vacature: 
donderdag 10 juni 2021
Aantal FTE: 
0.80
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
woensdag 23 juni 2021
Inlichtingen bij: 
mevrouw drs. L. Jewbali, intensivist-cardioloog en EVR-voorzitter a.i.,
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
http://www.flevoziekenhuis.nl/werken-en-leren onder vermelding van vacaturenummer 2021-108
E-mail: 
ljewbali@flevoziekenhuis.nl
IC/Ziekenhuis: 
Flevo Ziekenhuis
Functie: 
intensivist
Duur aanstelling: 
12 maanden
Telefoonnummer: 
06-81 234 121.