Chef de clinique IC

Functieomschrijving: 

OLVG zoekt ter vervanging van ziekte een chef de clinique binnen de moderne Intensive Care afdelingen van hét stadsziekenhuis van Amsterdam!

Werkomgeving

OLVG heeft twee IC locaties, West en Oost. Elke locatie heeft een eigen profiel. In West hebben we een groot beddenhuis waar hoog volume zorg wordt geboden. In Oost ligt de focus op hoogcomplexe zorg, met onder andere cardiothoracale chirurgie en ECLS.

De SEH van OLVG is een van de drukste SEH afdelingen van Nederland. De dynamiek en problematiek van Amsterdam met de bijbehorende interessante ‘casemix’ maken het werk zeer afwisselend en uitdagend.

Onze afdeling is volop in beweging en ontwikkeling, innovatief en ondernemend, ook in opleiding en in wetenschap. We werken nauw samen met collega’s van de diverse medische specialismen in OLVG en met IC’s in de regio.

Over de functie

De Intensive Care van OLVG op locaties Oost en West zoekt per 1 september 2021 een chef de clinique wegens ziekte van een van de collega’s. Wij bieden een goede mogelijkheid om je expertise te vergroten in de integrale IC behandeling van complexe patiënten en de supervisie van arts-assistenten en fellows. Je krijgt de ruimte om te participeren in lopend- of eigen wetenschappelijk onderzoek.

Functie-eisen

We verleggen de bekende weg als het bijdraagt aan het resultaat. En bedenken het liefst hoe het nóg beter kan. Op eigen wijze en met elkaar. Daarom sta jij ook voor servicegerichtheid, ben je daadkrachtig en heb je talent voor samenwerken op alle niveaus. Verder neem je mee:

• een afgeronde opleiding tot intensivist
• goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit
• flexibiliteit om op beide OLVG hoofdlocaties te werken

Wij bieden

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar u zich optimaal kunt ontwikkelen. Want uw wensen en ideeën doen ertoe. Zo doen we dat bij OLVG. Daarom bieden we jou:
• salaris volgens de AMS-regeling, inschaling op basis van ervaring
• dienstverband voor de periode van 6 maanden per 1 september 2021 met mogelijke verlenging
• voordeel op jouw ziektekostenpremie met onze collectieve ziektekostenverzekering. Kies uit IZZ of Zilveren Kruis Achmea
• kortingen op verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea
• collectieve aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering
• sterk in je werk programma: met gezonde nachtmaaltijden, ontspanningsruimten en meer
• korting bij diverse lokale ondernemers, zoals eettentjes, cafés en sportcentra
• onbeperkt toegang tot e-learnings en ons vitaliteitsprogramma
Deze arbeidsvoorwaarden zijn op basis van een fulltime dienstverband.

Interesse in deze vacature?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie vóór woensdag 28 juli via de sollicitatiebutton op werkenbijolvg.nl. Klik op onderstaande link om rechtstreeks op de vacaturepagina te komen: https://www.werkenbijolvg.nl/vacatures/chef-de-clinique-intensive-care-5...

Neem als je meer wilt weten over deze vacature contact op met Helga Hart-Sweet, intensivist en unitleider, via telefoonnummer 020-599 9111 of 06-53773306. Of met Bas van den Bogaard, intensivist, via 020-5999111 of 06-16502534.

Ingang vacature: 
woensdag 1 september 2021
Uiterlijk reageren op vacature: 
dinsdag 27 juli 2021
IC/Ziekenhuis: 
OLVG
Functie: 
intensivist