Binnen topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente bestaat een vacature voor een Intensivist

Functieomschrijving: 

Vanwege vertrek van 1 van de intensivisten, zijn wij per 1 januari 2020 op zoek naar een ambitieuze teamspeler die ons komt versterken.

Werkomgeving
Medisch Spectrum Twente is één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s waaronder 225 medisch specialisten, werken we vóór en mét patiënten in een gastvrije hoogwaardige en veilige omgeving vanuit onze kernwaarden passie, aandacht en daadkracht. Voor bijna alle medische behandelingen kan men bij ons terecht.

De afdeling
Het vernieuwde IC Centrum van Medisch Spectrum Twente (MST) is met 32 bouwkundige en momenteel 28 operationele bedden één van de grotere IC afdelingen van Nederland. Het bestaat uit 2 algemene en 1 thoraxchirurgische unit ingebed in de zogenaamde Hotfloor. Het ziekenhuis heeft een belangrijke (bovenregionale) functie voor vaatchirurgie, HPB chirurgie, neurochirurgie en cardiologie / cardiothoracale chirurgie (Thorax Centrum Twente). MST is tevens één van de 11 traumacentra in Nederland (EUREGIO). De rol die het IC Centrum hierin heeft, is vanzelfsprekend groot. Daarbij heeft het IC Centrum een leidende rol in het IC regionetwerk Midden-Oost Nederland (MONICO).

Functieomschrijving
De Intensivisten Coöperatie Enschede, bestaande uit 8 intensivisten, is een hardwerkend, vooruitstrevend, dynamisch en ondernemingsgezind team waarin kwaliteitswaarborging, innovatie, familie-gerichte (na)zorg en wetenschappelijk onderzoek belangrijke speerpunten zijn. De IC is verantwoordelijk voor het spoed interventie team (SIT) en de reanimatiezorg in het ziekenhuis. De intensivisten worden ondersteund door een pool van arts-assistenten (24/7), bestaande uit zowel ANIOS als AIOS (chirurgie, interne geneeskunde, cardiologie, longziekten en neurologie), en physician assistants. Op de thoraxchirurgische unit wordt de zorg geleverd in nauwe samenwerking met de cardio-anesthesiologen.

Wij vragen
- Een collega die “in de volle breedte” het vak beheerst: technisch handig, maar ook communicatief handig met verpleegkundigen, familie en verwijzende collega’s.
- Een collega met open houding, die in staat is tot reflectie op eigen handelen en eigen functioneren binnen de groep.
- Belangstelling voor (ontwikkeling van ) ICT is een pré.

Ingang vacature: 
dinsdag 24 september 2019
Aantal FTE: 
1.00
Aanstelling: 
Vast
Uiterlijk reageren op vacature: 
zondag 20 oktober 2019
Inlichtingen bij: 
dr. A. Beishuizen, intensivist en medisch manager
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
https://www.werkenbijmst.nl/vacatures/details/intensivist/
IC/Ziekenhuis: 
Medisch Spectrum Twente
Functie: 
intensivist
Telefoonnummer: 
053-4873383 of 06-31751626