Intensivist Alrijne ziekenhuis Leiderdorp

Functieomschrijving: 

Ben jij onze nieuwe Intensivist voor de afdeling Intensive Care (IC), voor 36 uur (0,8 fte) per week? In verband met langdurige ziekte en zwangerschapsverlof zoeken wij per mei 2019 een Intensivist. Samen bouwen wij aan een werkomgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen in jouw vak én mee kunt helpen aan onze ambitie om de beste zorggroep van de regio te zijn.

Wat ga je doen als Intensivist?
Je gaat werken op de afdeling Intensive Care in Leiderdorp. De afdeling IC is in 2016 gevisiteerd volgens de CBO richtlijn 2006 als een niveau 2 IC. De afdeling heeft 10-12 bedden en beschikt over 10 beademingsmachines, 2 CVVH-machines, Vigileo en PICCO hemodynamische monitoringssystemen en echografie.

Ten behoeve van de (voor)opleiding voor de heelkunde en interne geneeskunde wordt de stage Intensive Care voor aio’s verzorgd. In 2019 wordt gestart met de opleiding van een P.A. IC. De regionale samenwerking vindt plaats binnen het IC netwerk Hollands-Midden (samen met het Groene Hart ziekenhuis en het LUMC) en de IC regio West.

Het team van intensivisten bestaat momenteel uit 7 intensivisten met als achtergrond interne geneeskunde, anesthesiologie en longziekten. Op de afdeling heerst een prettige, open sfeer waarin gestreefd wordt naar kwalitatief goede zorg. Jij werkt per toerbeurt als coördinerend intensivist en bent dan verantwoordelijk voor de dagelijkse medische gang van zaken op de IC, het Spoed Interventie Team en het Reanimatieteam; draagt bij aan het onderwijs aan verpleegkundigen, a(n)ios en collega-specialisten en participeert in werkgroepen.

Als Intensivist voldoe je aan de volgende functie-eisen:
Je bent een enthousiaste, slagvaardige intensivist, met goede communicatieve vaardigheden in de samenwerking met verpleegkundigen, a(n)ios en collega-specialisten;
Je bent beschikbaar vanaf mei of juni 2019, ook collega’s die dan registreren worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wat hebben wij jou als Intensivist te bieden?

Wij bieden jou arbeidsvoorwaarden volgens de AMS, voor de duur van 7 maanden, met mogelijkheid tot verlenging bij blijvende vacatureruimte. Een kleiner dienstverband is bespreekbaar.

Deel jij onze ambitie en wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Erik van Driel, intensivist of de dienstdoende intensivist via 071-5828090

Wat gebeurt er bij Alrijne Zorggroep?
Over Alrijne , Samenwerking in de regio, Samen is de kern, Werken en leren, Milieu en duurzaamheid, Keurmerken

Ingang vacature: 
dinsdag 12 maart 2019
Aantal FTE: 
0.80
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
maandag 15 april 2019
Inlichtingen bij: 
Erik van Driel, intensivist of de dienstdoende intensivist via 071-5828090
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
https://alrijne.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Details/125392/intensivist.html
IC/Ziekenhuis: 
Alrijne Zorggroep, Leiderdorp
Functie: 
intensivist
Duur aanstelling: 
7 maanden
Telefoonnummer: 
071-5828090