Intensivist

Vacaturenummer: 
SKB-1346
Functieomschrijving: 

Wegens vertrek van een collega per 1 mei zijn wij op zoek naar een Intensivist voor 0,8 – 1 fte.

Zoekt u de combinatie tussen intensive care en uw moederspecialisme? Werkt u graag in een ziekenhuis met korte lijnen? Herkent u zich in onze kernwaarden Goed, Veilig en Gastvrij?

Wat gaat u doen?
Als intensivist participeert u in een pool van intensivisten én in de vakgroep van uw moederspecialisme. De verhouding is nader te bepalen. De intensivisten vervullen een belangrijke rol in de acute geneeskunde en op de spoedeisende hulp. Samen met de anesthesisten worden aanwezigheidsdiensten verricht (dag- en avonddiensten) ten behoeve van de intensive care en de acute geneeskunde/SIT/SEH.

Wat vragen wij van u?
Een flexibele, collegiale, ondernemende en breed georiënteerde specialist die samen met ons wil werken aan het verder uitbouwen van de ICU en acute-24-uurszorg. Bij indiensttreding vragen we u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Waar gaat u werken?
De interdisciplinaire intensivistenvakgroep bestaat op dit moment uit 2 internist-intensivisten en 3 anesthesist-intensivisten die naast intensive care ook allen hun moederspecialisme uitoefenen. De afdeling is een gecombineerde IC/CCU en bestaat uit 8 bedden waarvan 4 met beademingsmogelijkheden en CVVH. In 2017 werd een nieuw gebouwde, goed geoutilleerde intensive care afdeling betrokken.

Wat bieden wij u?
Een afwisselende functie binnen een professioneel team met goede en prettige collegiale verhoudingen. Een fijne dynamische werkomgeving in een streekziekenhuis, waar optimale zorg voorop staat. Een streekziekenhuis betekent een grote mate van zelfstandigheid en persoonlijke benadering tussen stafleden, medewerkers en het management. Er is voldoende ruimte om uzelf verder te ontwikkelen, eigen initiatief te ontplooien en te werken aan innovaties. We bieden een arbeidsvoorwaardenpakket conform AMS.

Nieuwsgierig naar de organisatie?
Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem zijn sinds 2017 bestuurlijk gefuseerd. Santiz is de overkoepelende organisatie, met als gezamenlijke ambitie ‘een vitale Achterhoek’. Santiz staat voor een groep professionals in de zorg, die zich iedere dag samen inzet voor positieve gezondheid en zorg met menselijke maat. Santiz beschikt over ruim 500 bedden, ruim 2000 fte medewerkers en bijna 170 fte medisch specialisten. Meer informatie over de organisatie kunt u vinden op www.skbwinterswijk.nl

Meer informatie?
Wilt u graag meer weten? Bel dan met Menno Beukema, Internist – Intensivist, telefoonnummer 0543-544350/06-10909170 of met Bert Bartelink, Clustermanager, telefoonnummer: 0543-54444.

Bent u enthousiast geworden?
Wilt u graag solliciteren? Reageer dan voor 25 maart 2019 door uw brief en CV te mailen naar personeelszaken@skbwinterswijk.nl onder vermelding van vacaturenummer SKB-1346.

Ingang vacature: 
maandag 4 maart 2019
Aanstelling: 
Vast
Uiterlijk reageren op vacature: 
zondag 24 maart 2019
Inlichtingen bij: 
Menno Beukema, Internist – Intensivist, telefoonnummer 0543-544350/06-1090170 of met Bert Bartelink, Clustermanager, telefoonnummer: 0543-54444
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
Reageer voor 25 maart 2019 door uw brief en CV te mailen naar personeelszaken@skbwinterswijk.nl onder vermelding van vacaturenummer SKB-1346
E-mail: 
personeelszaken@skbwinterswijk.nl
IC/Ziekenhuis: 
Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Functie: 
intensivist
Telefoonnummer: 
0543-54444